Om os


Tilbudsbazar – din vej til en nem og billig flytning

Står du over for en flytning, og ønsker du den bedst mulige hjælp og håndtering til at gøre processen så rar, nem og overskuelig som muligt gennem professionel flytteservice?

Så er Tilbudsbazar det rette sted.

På en nem og overskuelig måde kan du indhente et gratis og uforpligtende tilbud til din flytning, som vil blive varetaget af kompetente, professionelle og hjælpende hænder.

Hos Tilbudsbazar er vi på forbrugernes side – og vores mål er at hjælpe dig med at få den hjælp, du har brug for, til en billig og konkurrencedygtig pris.

Tilbudsbazar er en sammenligningstjeneste, hvor du kan få en pris på den flytning, der matcher lige præcist dit behov. Måske har du behov for privatflytning eller professionel erhvervsflytning i såvel indland som udland? Måske skal du have foretaget en klaverflytning og har brug for en pris hertil? Uanset om du som privatperson skal flytte fra eksempelvis Sjælland til Jylland, eller din virksomhed eksempelvis skal flytte lokaler, så vil du igennem vores samarbejdspartnere finde et match, der vil varetage din flytning med stor omhu og påpasselighed. Du vil ligeledes kunne indhente et tilbud på flytning af gods ud af landet.

Alle tilmeldte flyttefirmaer, der via Tilbudsbazar kan yde en service, har mangeårig erfaring og ved, hvordan netop dit indbo skal flyttes hurtigt og hensigtsmæssigt og uden, at dine ting går i stykker.

3-6 uforpligtende tilbud på under 2 minutter
Når du udfylder vores overskuelige formular på Tilbudsbazar.dk, vil vi sørge for, at du får et uforpligtende tilbud på din flytning, så du kan vælge det firma, der kan få dit indbo fragtet sikkert frem til din nye adresse.
Uanset om du skal flytte fra København til Aarhus, fra Frederikssund til Slagelse, Espergærde eller noget helt tredje, så vil du kunne få en pris på din flytning. Har du behov for at få fragtet ejendele til andre europæiske lande, giver vores flyttefirmaer gerne et tilbud. Ligesom vi gerne henviser til op til seks af vores samarbejdspartnere, såfremt du skal have fragtet gods ud af Europa.

Kompetente flyttemænd over hele landet
Hos Tilbudsbazar.dk har alle vores samarbejdspartnere dygtige flyttemænd tilknyttet landet over, som kan varetage din flytning, uanset hvor du befinder dig.
Alle tilknyttede flyttefirmaer, som du vil modtage et tilbud fra, er betroede flyttemænd, som vil tage kærligt hånd om dit indbo og sætte en ære i at passe på dine ejendele.

Hos Tilbudsbazar er alle samarbejdspartnere nøje udvalgt, da det er vigtigt for os med en høj standard – både når det kommer til selve håndteringen omkring en flytning, men også i forhold til service og kundekontakt.

Flyttekasser af høj kvalitet kan du også leje eller købe gennem de tilmeldte flyttefirmaer.