Hvad gør vi? Tilbudsbazar er din loyale flytteportal lige ved hånden, vi finder 3-6 forskellige flyttefirmaer som hver giver deres tilbud. Det er helt uforpligtende og koster intet. Skal du flytte og søger en god og billig flyttefirma, så udfyld vores formular og lad os gøre arbejdet for dig.

Tilbudsbazar er din portal til flyttefirma


Tilbudsbazar - din vej til en nem og billig flytning

Hos Tilbudsbazar sørger vi for, at du har en overskuelig, god og effektiv pris- og sammenligningstjeneste ved hånden, når du står over for en flytning – uanset om der er tale om klaverflytning, privatflytning eller erhvervsflytning i indland og udland. Vi har ét klart mål, og det er at guide forbrugerne til et hensigtsmæssigt og billigt valg vedrørende flytning, der matcher lige præcist kundens behov.

Vi giver dig mulighed for at få overblik over markedet ved at indhente priser på flytning, så du kan træffe beslutning om din flytning. Du kan på kort tid få et gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige dygtige flyttefirmaer, der er klar til at tage kærligt hånd om din flytning.

Ved at udfylde vores formular på Tilbudsbazar.dk og følge de enkelte og overskuelige trin vil du modtage flyttetilbuddene, så du kan vælge det flyttefirma, der kan imødekomme dine behov til den rigtige pris.

Vi ønsker dig held og lykke med din flytning.

 

Vi er ikke flytterådgivere eller -mæglere, men vi sætter en dyd i at holde os orienteret og opdateret på Flyttebranchen, så vi altid kan levere den bedste service for vores brugere. Derfor bestræber vi os på at give brugbare Flyttetips, nyheder inden for flyttebranchen og øge kendskabet til de mange forskellige flytteopgaver.
Ligesom vi også kan arrangere flytning af gods ud af landet.
Alle tilmeldte flyttemænd har mangeårig erfaring og ved, hvordan netop dit indbo flyttes hurtigst og mest hensigtsmæssigt.

Flytning til udlandet

Vi har tilmeldte flyttefirmaer som flytter i hele Danmark (og faktisk også i udlandet), så vi vil gære vores allerbedste for at sørger for at en af vores samarbejdspartner tager vare på lige netop din opgave og gør det med omhu og service.

Billig flyttemænd over hele landet

Vi har flyttemænd tilknyttet landet over som kan varetage din flytning uanset hvor du befinder dig.

Det kan være din lokale flyttemand, ham du hilser på, nede ad gaden, til de helt store flyttefirmaer.

Alle de tilknyttede virksomheder er betroet flyttemænd som tager kærligt hånd om dit indbo.

3-6 Uforpligtende tilbud på under 2 min

Udfyld vores formular på Tilbudsbazar.dk og vi sørger for at du får et uforpligtende tilbud på din flytning.

Skal du flytte fra København til Aarhus eller blot fra Køge til Karlslunde, kan vi hjælpe, vi kan sørge for din flytning over hele landet.

Har du behov for at få fragtet ejendele til andre europæiske lande, giver vores flyttefirmaer gerne et tilbud.

Ligesom vi gerne henviser til op til 6 af vores samarbejdspartnere, hvis du skal have fragtet gods ud af Europa.

Vores værdier

Flytning er vores levebrød.
Hos Tilbudsbazar er alle medarbejdere nøje udvalgt, da det er vigtigt for os med en høj standard – både når det kommer til viden omkring en flytning, men også i forhold til service og kundekontakt.
Derudover får alle medarbejdere en grundig oplæring, inden de starter arbejdet.
Flytning, nedpakning, rengøring og opbevaring
Tilbudsbazar.dk er din bazar til din loyale flyttemand – men vi er så meget mere end det. En flytning indebærer en hel række andre praktiske ting end udelukkende at flytte inventaret. Det kræver nedpakning, rengøring, klargøring og måske midlertidig opbevaring.
Vi tilbyder en portal der har det hele, så det er op til dig at vælge netop dét firma med det bedste tilbud, du har brug for.
Flyttekasser af høj kvalitet kan du også leje eller købe gennem de tilmeldte flyttefirmaer.